Zámbó Árpi és Tihamér megtörten nyilatkoztak édesanyjuk haláláról.


Elköszöni sem volt ideje a családnak Anna nénitől, gyereki szerint sem nem utalt arra, hogy ekkora a baj - ezt mondta édesanyjuk haláláról Zámbó Árpád és Tihamér a Fókusznak adott interjújukban. Tihamér szerint édesanyja a volt az összetartó erő a családban.

Mint arról nemrég mi is beszámoltunk, Zámbó Jimmy édesanyját kedden vitték be a kórházba, és másnap érkezett a hír, hogy a 96 éves nő meghalt. Az idős asszonyt nagyon megviselte fia, Zámbó Jimmy 2001-es halála. Folyamatosan betegeskedett, állapota romlott, combnyaktöréssel és sztrókkal is küzdött.

Tihamér és Árpád most a Fókusznak mesélt a családot ért veszteséről, amire elmondásuk szerint, senki nem volt felkészülve.

– mondta Zámbó Tihamér.

Az utolsó napokról a testvérek azt mesélték, egészségügyi szakemberek hívták fel a család figyelmét, hogy a nagymamának valószínűleg tüdőgyulladása lehetett. A javaslatukra beszállították a kórházba, ahol alapos kivizsgálásnak vetették alá. Ezután az orvos azt mondta nekik, hogy Anna néni nem örvend jó egészségnek, így bent is tartották.

Tihamér elmondása szerint hajnali négykor csörgött a telefonja, és közölték vele: édesanyja lehet, hogy már nem éri meg a reggelt. Anna néni végül reggel hat órakor meghalt.

A testvérpár szerint így

Anna néni ugyanis a mentőben és a kórházban is beszélgetett, nem tűnt úgy, hogy ekkora lenne a baj.

A hír az egész családot lesújtotta, mert az idős nőt mindenki szerette, felnézett rá. Az orvosok elmondása szerint Anna néni élete utolsó pillanatában is a családjára gondolt, és azt kérdezgette, vajon mi lesz a gyermekeivel és az unokáival, ha már ő nem lesz.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!