Az utolsó elődöntőn igazán jó, kétesélyes mérkőzéseket láthattunk, egyedül Molnár Áron tudta hamarabb eldönteni a mérkőzést.


Nem cicóztak, rögtön az elején kaptunk a gyomrunkba egy produkciót. A Valami Amerika sorozat sztárjai énekeltek, úgy mint Földes Eszter, Brasch Bence és Ember Márk.

A Sztárbox második elődöntőjében arra kerestük a választ, ki lesz Rácz Jenő, Berki Mazsi és Brasch Bence ellenfele a szuperdöntőben.

A ring körül most is jöttek-mentek a sztárok. A korábbi Sztárbox egyik sztárja, Ganxta  Zoli – akit hétfőn még angyalként láttam színre lépni az Orfeumban a Bonnie and Clyde jukebox musicalben – Árpa Attilának jött szurkolni. Nagy Ervin azt mondta 50-50% esélyt ad mindenkinek. Aztán a kékmajom maszkja alól előkerült Hujber Feri, aki Dobos Evelin fannak bizonyult. (Mindeközben Pak-pakról továbbra sem tudunk semmit.)

Elsőként Molnár Áron és Józan László lépett ringbe, a két jó barát, akik évekig játszottak együtt a Vígszínházban. Adél elmaradhatatlan öltözővizitjekor remek hangulatban találta Áront, aki rögtön meg is szavaztatta a közönséget, hogy hallja, hányan drukkolnak neki.

Józan Lászlót bebokszolás közben találta Adél, jó hangulatban elkedélyeskedtek. Adél kicsit belekavarodott, hogy hány hete is lépett ringbe utoljára Laci (kettő), aztán hagyta tovább készülni a versenyzőt.

A Sztárbox történetének egyik legrövidebb meccse következett, Józan Lászlóra kétszer is számolni kellett az első menetben, a második után edzője bedobta a törölközőt. Így viszont lett egy csomó műsoridő, úgyhogy még az is belefért, hogy Áron döntőbeli ellenfele, Rácz Jenő is felmásszon a ringbe, és elmondja, mennyire várja a december 10-i finálét.

Újabb produkció következett, a Trokán Nórával kiegészült The Biebers énekelt.

Következett a hölgyek bunyója. A női mérkőzések eddig mind nagyon jók voltak, ezért reménykedve vártam az összecsapást. Ehhez azonban még végig kellett nézni a Város királynői ringmelléki promóját.

A műsor nem számít újdonságnak Magyarországon, hiszen ugyanarról a Real House Wivesról van szó, amit Feleségek luxuskivitelben címen 2017 és 2020 között már megcsodálhattunk a Viasat3-on.

A realityt Czeglédi Laura képviselte a Riz Levente rendezvénycsarnokban, aki elmondta, hogy szívesen ringbe lépne jövőre egyik sorozatbeli szereplőtársa ellen, de a nevét nem árulta el.

Feltűnt Fésűs Nelly is, aki Evelin szurkolójaként érkezett, de elmondta, hogy Diát is nagyon szereti, úgyhogy tulajdonképpen nehéz helyzetben van. Rekop Gyuri volt a legőszintébb, ő Evelinnek szurkolt azért, mert tőle kapta a jegyet.

Bevallom, előzetesen Nyári Dia győzelmét vártam, mert nála láttam nagyobb ütőerőt és energiaszintet. Evelin nehezen kiismerhető, ránézésre incifincinek tűnik, de mint láthattuk már, nem ajánlatos kihúzni nála a gyufát. Némi zavart okozott, amikor a kisvideójában Dia közölte, hogy Evelinnel ugyanaz a pasijuk, Kovács Dani – persze csak névazonosságról van szó.

Végül eseménydús négy menet végén az aktívabban és pontosabban bokszoló Dobos Evelin nyert pontozással.

A harmadik kört sem úsztuk meg sztárprodukció nélkül. Curtis lépett színpadra, és rájöttem, mennyire jó, hogy coach lehetett a Voice-ban, hiszen lássuk be,

Következett az est főeseménye, a férfi nehézsúlyban Árpa Attila és Pintér Tibor „Tenya” összecsapása. Mindketten kiütéssel nyerték az előző mérkőzésüket, ezért nagy kérdés volt, hogy végig bírnak-e bokszolni négy menetet. Tenya a Dobrádi Ákos elleni összecsapásban szemmel láthatóan elkészült az erejével, mondhatni, szerencséje volt, hogy betalált egy KO-t érő találat.

Attila jobban bírta erővel Nagy Ervin ellen, viszont a „Farkas” izommennyiségben azért szemmel láthatóan elmarad a nemzet kentaurja mögött. Igaz, mint azt Koko a kezdetek kezdetén elmondta, a nagy test nem mindig nagy élvezet, mivel a sok izom sokkal több oxigént is igényel.

Az évad talán legjobb mérkőzése következett. Ahhoz képest, hogy mennyi ideje foglalkoznak boksszal a fiúk, igazán színvonalas bunyót láthattunk. Mindkét oldalról voltak szép találatok. Összességében Tenya azért hamarabb elkészült az erejével, de becsületére szóljon, hogy végig bírta, így ez volt az első olyan mérkőzés a férfi nehézsúly mezőnyében, amelyik pontozással ért véget. Viszont a látottak alapján nem lehetett kétséges, hogy Árpa Attila keze lendül a magasba.

Kialakult tehát a szuperdöntő mezőnye. Férfi középsúlyban Rácz Jenő küzd meg Molnár Áronnal, női könnyűsúlyban Berki Mazsi csap össze Dobos Evelinnel férfi nehézsúlyban pedig Árpa Attila – Brasch Bence rangadó következik december 10-én.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!