Egy olasz lap értesülései szerint Szoboszlai londoni szerződésére napokon belül pont kerülhet.


Napokon belül Chelsea-hez szerződhet Szoboszlai Dominik, írja a Nemzeti Sport az olasz tuttomercatoweb.com értesülései alapján. A lap úgy tudja, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya és a két évvel ezelőtti Bajnokok Ligája-győztes londoni klub folyamatosan kapcsolatban vannak egymással, a transzfer pedig néhány napon belül le is záródhat.

Szoboszlai klubváltásában nagy szerepet játszhat Christopher Vivell, aki tavaly év végén szerződött a Premier League jelenlegi 10. helyezettjéhez. Vivell korábban a magyar játkos jelenlegi klubjánál, az RB Leipzignél is dolgozott technikai igazgatóként.

A Chelsea az orosz-ukrán háború kitörése után került Roman Abramovcstól az amerikai Todd Boehly érdekeltségébe. Az üzletember a téli átigazolási szezonban 344 millió költött új játékosokra, ám a klub továbbra is csak szenved: az idén lejátszott tíz meccsből mindössze egyet nyertek meg és összesen négy gólt rúgtak.

Szoboszlai Dominik két évvel ezelőtt szerződött Lipcsébe. Az RB Leipzig akkor 22 millió eurót fizetett a magyar középpályásért a Salzburgnak. A 22 éves labdarúgó piaci ára manapság a transfermarkt.com adatai szerint eléri a 35 millió eurót.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!