A Föld minden pontjára eljuthatunk egy luxushajóval, mindössze egy kisebb lakás áráért.


Egészen különleges ajánlattal rukkolt elő egy utazási társaság, aminek igénybevételéhez ráadásul nem kis bátorság és elkötelezettség kell – írja a LADBible.

A Life at Sea Cruises ötlete a távolról végezhető munkák rohamos terjedése miatt pattant ki. Egy életre szóló utazásnak hirdetik csomagjukat, amit azonban csak úgy lehet igénybe venni, ha a teljes időtartamra, mind a három évre lefoglaljuk.

Ezt az időszakot egy hatalmas luxushajón, az MV Gemini fedélzetén tölthetjük el – ráadásul mindezt alig 30 ezer dollárért (kb. 10 millió) forintért. Ez ugyan nem kis összeg, de mindenképpen kevesebb, mintha külön utakon járnánk körbe a Földet. De még annál is, mintha ilyen körülmények között szeretnénk lakást bérelni egy jobb környéken.

Amit az utazás kínál:

  • 130 ezer mérföld (kb. 210 ezer km)
  • 7 kontinens
  • 135 ország
  • 375 úticél
  • több mint 100 trópusi sziget
  • dombok, hegyek megmászása.

Azoknak azonban, akiknek továbbra is otthonról kell dolgozniuk a fedélzeten, a társaságnak van egy jó híre: az ultragyors „Starlink” wifivel „a világ bármely pontjáról” képesek lehetünk ellátni „irodai feladatunkat”.

A Geminin ezen kívül számos luxusszolgáltatás és elsőrangú konyha is várja a mindennapi rutinból kiszakadni vágyókat.

Akinek felkeltette az érdeklődését a hároméves tengeri utazás lehetősége, EZEN A LINKEN talált további információt a Life at Sea Cruises szolgáltatásairól.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!