A memoár az oka, és a kikerült pletykák. A kommentek közt azért voltak olyanok is, akik megvédtek Jessica Bielt, és leállították a zaklatókat.


Jessica Biel nemrég korlátozta az Instagram-kommentjeit, miután Britney Spears rajongói megostromolták profilját. Az ok egyértelmű: Justin Timberlake friss kommentzárása után az emberek Britney, "The Woman in Me" című memoárja kapcsán adták ki a dühüket, amelyben megrázó részleteket osztott meg hároméves kapcsolatáról a *NSYNC énekesével.

Miután Justin Timberlake kikapcsolta a közösségi média kommentjeit a Spears rajongók zaklatása miatt, a figyelem Biel felé irányult. A "Britney Army" dühös tagjai elítélték őt, mivel állítólag "elutasította" Spears traumáit a korábbi kapcsolat során.

A kommentek között olvashatóak voltak olyanok is, mint:

Azonban voltak olyanok is, akik megvédtek Jessica Bielt, és leállították a zaklatókat. Egy rajongó azt írta:

Justin Timberlake egyelőre nem reagált Spears memoárjára, de a források szerint "egyáltalán nem örül" neki. A hírek szerint még nem kereste meg Britney-t az ügyben, és nincs szándékában nyilvánosan véleményezni.

A memoár és az azt kísérő botrány elég rossz időzítéssel érkezett, hiszen a pár októberben a 11. házassági évfordulójukat ünnepelte.

Forrás: Page Six


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!