Egy járókelő lefilmezte, amint az ismeretlen férfi egy kulccsal belekarcol két nevet a közel 2000 éves épület falazatába. A közösségi médiában nagy felháborodást váltott ki az esetről készült videó.


Videóra vették, amint egy turista szerelmes üzenetként egy férfi és egy női nevet vés az olaszországi Colosseum falába a kulcsával. A közösségi médiában lázasan keresik az ismeretlen férfit, aki súlyos büntetésre számíthat az olasz hatóságoktól.

„Ivan + Hayley 23” – ezt a feliratot véste egy kulccsal a Colosseum falazatába egy turista június 23-án. Ezt észrevette egy másik férfi, aki telefonjával felvette a rövidnadrágot és kék pólót viselő turistát, miközben már a számot véste az üzenet végén.

A hozzászólók abban is egyetértettek, hogy a rongálót Ivannak, a barátnőjét pedig Hayley-nek hívják, és bíznak benne, hogy a rendőrség a nyomukra bukkan.

Egyébként a Colosseum megrongálásáért több mint 7 millió forintnak megfelelő bírságot is kiszabhatnak az olasz hatóságok – sőt, minősített esetben az elkövető akár egy év börtönt is kaphat.

Forrás: Daily Mail


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!