Szerinte "az aktuálisan fennmaradó hírnevet, médiak*rva módjára, műsorokban való haknizgatás alapozta meg." Elő a popcornt!


Nincs vége a cicaharcnak: Szabyest január 18-án G.w.M-be állt bele, aki válaszolt is neki rá egy nappal később, majd Gáspár Laci szólt vissza neki, és most erre is itt a válasz.

Mi is megírtuk ma Gáspár Laci válaszát:

„Viszont szóba hoztál engem is, így érintve érzem magamat, így gondoltam, reagálok neked. Most azt hagyjuk is, hogy sokat azért nem tudok rólad vagy az általad írt slágerekről, de elég volt csak rákeresnem a nevedre, hogy két-három perc alatt eldöntsem, te semmiféle szakmai szempontból – ezt szakmai objektíven igyekszem megközelíteni – nem vagy azon a szinten, hogy ebben az országban bárkin ítélkezhess. Itt nem csak G.w.M-ről vagy akár magamról beszélek, hanem bárkiről, beleértve akár Fekete Pákót is.”

Igazad van abban, hogy én is szoktam hibázni. Igen, elrontottam azt az Omega dalt aznap este, amit mind a mai napig bánok is, de ez akkor sem teszi semmissé, hogy az elmúlt 20 évben milyen szakmai eredményeim, slágereim és koncertjeim voltak. Nem beszélve a tévés tevékenységemről" - írta Instagram-sztoriban.

Szabyest szintén Instagram-sztoriban tette ki a szintén terjedelmes választ:

- írta először.

Mivel Gáspár Laci ezt is írta:

"Mert ahogy látom, már 30 éves vagy, de még mindig a 11 éves kislányoknak szeretnél tetszelegni, olyasmikkel, hogy a netről kiderül, hogy Iphone-t turmixolsz le, meg tésztában fürdesz meg. Talán őket még félre lehet vezetni az ilyen tudatlanoknak, mint te, akik valójában két hangot sem tudnak kiénekelni, ha odakerül a sor"

Szabyest így válaszolt:

"Ezek 5-10 ezer forintos, dummy, azaz nem valós készülékkel készült, ami elért kb 5 millió emberhez, ezt gerilla marketingnek hívja a köznyelv. Így tudtam felhívni még jobban a zenei munkásságomra a figyelmet "

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!