Mi is többször írtunk a Borsodnádasdon 17 évesen meggyilkolt Csenge ügyéről, amelyben egy akkor 21 éves férfit vádoltak a lány megölésével.

Édesanyját pszichiátrián is kezelték, teljesen összeomlott lánya halála után.

Most a bíróság 4 évre ítélte a gyilkossággal vádolt B. Rolandot (22). Mivel a bántalmazás nem bizonyítható, ezért az előzetesben töltött évek miatt el is engedték a férfit, aki szabadon távozhat a bíróságról- írja a Blikk.

Az ítélethirdetésen részt vett Csenge édesanyja, aki fájdalmában összeomlott, amikor meghallotta a bírónő döntését. őrjöngve zokogott, majd összeesett. Térdre rogyva könyörgött a bírónőnek, hogy ne engedje el a vádlottat, végül ölben kellett kivinni a teremből, majd mentőt is hívtak hozzá.

hirdetés

A gyanúsított férfi korábban azt állította, valóban találkozott a lánnyal a tragédia estéjén, ám Csenge egyszer csak közölte vele: mennie kell. Elváltak, később azonban egy erdős részen megtalálta az eszméletlenül fekvő lányt. Azt hitte, halott, és biztos volt benne, hogy őt gyanúsítják majd a megölésével. Ettől annyira megijedt, hogy Csengét a vízaknába dobta.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>



hirdetés