Mehringer Marci a Facebookon számolt be az autóbalesetről, amelyben többen is súlyosan megsérültek és szinte minden felszerelésük tönkrement. Hálásak a szemtanúknak, akik a segítségükre siettek.


Az autópályán szenvedett súlyos balesetet Mehringer Marci és zenekara pénteken. A helyszínről többeket súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

A 2021-es X-Faktor negyedik helyezett énekese a Facebookon számolt be a történtekről. Augusztus 4-én az Ördögkatlan Fesztiválon volt fellépésük, és autóbalesetet szenvedtek az autópályán.

„Mint többen már tudjátok, tegnap nagyon súlyos autóbalesetet szenvedtünk az autópályán.

Köszönjük a sok szép üzenetet, és hogy velünk vagytok ebben a szörnyen nehéz időszakban. Ami tegnap történt, arra soha senki nem számított, és kívánjuk, hogy soha senkivel semmi hasonló ne történjen. Nem tudjuk megköszönni elégszer a rengeteg törődést és a hihetetlen gyorsaságot a katasztrófavédelemnek, a mentősöknek, a rendőröknek, a pécsi klinika orvosainak, a szekszárdi és a kaposvári kórháznak egyaránt. Hamarosan jelentkezünk, szorítsatok értünk, Frickért nagyon, küldjétek neki az energiát! Nagyon vigyázzatok magatokra! Valahol van Isten” – olvasható a zenekar Facebook-oldalán.

Később Mehringer Marci Instagram-történetében kiegészítette zenekara közleményét:

És megannyi ismeretlen, jólelkű embernek, aki azonnal kipattant az autójából és rohant értünk. Nem tudunk nektek hogyan és elégszer hálát adni!”

Forrás: 24.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!