A színész szerencsésen megúszta az ütközést, és a megállóban sem várakozott senki. Nem ez volt az első baleset, amit sikeresen átvészelt.


Súlyos, de végül szerencsés kimenetelű autóbaleset szenvedett Pelsőczy László. Az 1983-as István, a király címszerepéből ismert színész egy születésnapról tartott hazafelé, amikor oldalról bele ütköztek. Az autója átrepült a szemközti sávba, és a járdára is felszaladt egy buszmegállóban.

- mondta a balesetről a színész a Blikknek.

Pelsőczynek nem ez volt az első hasonló esete: korábban motorosként is többször bukott, autósként pedig egyszer megcsúszott a jeges úton egy csatorna fölött, de szerencséjére, nem zuhant a mélybe.

- mondta a színész. Szerinte az ütközés „csúnya látvány lehetett”, mert utána többen odaszaladtak hozzá megkérdezni, hogy jól van-e?

A színész autója persze megsérült az ütközésben, így most a párja kocsiját használja.

„Nagy szervezést igényel most a munkám, míg elkészül a sérült autóm. Nélküle ugyanis szinte létezni sem tudok, annyit utazom itthon és külföldön. Most mindent át kell variálnom, de azért az a legfontosabb, hogy nem történt nagyobb baj” - mondta Pelsőczy.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!