Felfokozott izgalmak, az új évad első élő showja – csoda, hogy a színészt elragadta az érzelem?


Felfokozott izgalmak közepette indult a TV2-n a Dancing with the Stars új évadának első élő showja. A műsorban visszatért a bántalmazó, abuzív viselkedése miatt sokáig nélkülözött Eszenyi Enikő, és a show végén kiesett kollégája, Simon Kornél színész.

Az élő show drukkja és az első adás elképesztő pörgése még olyan rutinos tévést is majdnem kizökkentett, mint Stohl András.

A színművész Marics Petit kérdezte produkciójuk után, többek között arról, hogy milyen állapotban van korábban súlyosan megsérült lába. Az énekes bevallotta, hogy egyelőre még csak 50 százalékos az állapota, de aztán gyorsan áttért a zsűrire, azon belül is leginkább Ördög Nórára.

„És most el szeretném kapni a Nóri grabancát... de nem olyan értelemben! Hanem a ponttáblán olyan pontokat szeretnék kifacsarni belőle, amilyeneket ma még nem láttunk” – fogalmazott a Valmar sztárja.

A megfogalmazás váratlanul érte Stohlt is, aki nagyon szépen mentett, hogy ne kelljen egy komolyabbat beszélgetnie a csatorna vezetésével az élő adás viselkedési kódexéről:

– kiáltotta a színész, nagy derültséget váltva ki Petiből is.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!