András tavaly októberben nyolc év után szakított Tóth Katicával, majd nem tétlenkedett sokat, január elején már közös fotót töltött fel új barátnőjével az Instagram-oldalára.


Megmutatta új barátnőjét Suti András: a Dancing with the Stars táncosa nemrég a Balatonnál járt szerelmével, amit megörökítettek egy közös fotóval – írja a Bors.

Ahogyan beszámoltunk róla, tavaly októberben a Dancing with the Stars két táncosa, Tóth Katica és Suti András nyolc év együttlét után szakított egymással. Különválásuk azért is volt meglepő, mert akkor már két és fél éve jegyben jártak.

Katica azóta a Sztárban sztár leszek! énekese, Tasi Dávid mellett találta meg a boldogságot, és András is továbblépett, amit egy, az Instagram-oldalán közzétett fotóval „hivatalossá” is tett. Az ITT megtekinthető fényképen a táncos új szerelmével, Enikővel látható a Balatonnál. A Bors szerint Enikő korábban légiutas-kísérő volt, jelenleg pedig edzőként dolgozik. Azt nem tudni, hogy a fiatal szerelmesek mikor találtak egymásra, de úgy tűnik, hogy nagyon boldogok együtt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!