24 szem Lidocaint vett be a fiatal tinédzser azon a végzetes napon.


A szocializmus első és tragikus sorsú szépségkirálynője, Molnár Csilla Andrea története nagyon szomorú: még csak be sem töltötte a 18. életévét, amikor meghalt 1986. július 10-én.

A Blikk idézte fel a szerencsétlenül járt szépség történetét, akinek halála mindössze kilenc hónappal azután történt, hogy a Budapest Kongresszusi Központban az ország szépének választották. A lány akkor alig 16 éves volt.

Friderikusz Sándor Isten óvd a királynőt! című könyvében olvasható orvosi szakvélemény szerint bármely más gyógyszerből vett volna be bármekkora adagot Csilla, túlélhette volna az öngyilkossági kísérletet.

Molnár Csilla halála után a legkülönfélébb pletykák keltek szárnyra arról, hogy a tinédzser szerelmi bánatában lett öngyilkos.

A Blikk cikke szerint aznap, amikor a fonyódi családi házban bevette a tablettákat, éppen szerelméhez, a nála közel húsz évvel idősebb diszkótulajdonoshoz, Futács Károlyhoz akart költözni, este pedig Balatonlellére, a Korda házaspár koncertjére is el akart menni.

Még új ruhát is vett magának a helyi butikban, és mindenki vidámnak látta őt egészen addig, aztán bekövetkezett a tragédia.

- áll a cikkben.

Molnár Csilla édesanyja még életben van, őt megkeresték, de a lap nem tudta elérni, a szépségkiránynő édesapja pedig 2012-ben elhunyt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!