Mikor a sofőr kinyitotta a kaput, a fegyveresek az autóhoz rohantak és megölték a bent ülőket.


A megdöbbentő felvételek mutatják meg, ahogy a Hamász terroristái lesből támadtak egy autóra egy kibuc bejárata előtt.

A videón látható, amint két fegyveres terrorista megpróbál bemászni egy biztonsági kapu alatt a Kibbutz Be’eriben, majd mivel nem fértek át, megvárnak egy éppen érkező autót.

Mikor a sofőr kinyitotta a kaput, a fegyveresek az autóhoz rohantak és megölték a bent ülőket - írja a New York Post.

Egy másik felvétel szerint fél órával később több fegyveres is érkezett motorkerékpáron a helyszínre.

A gázai határon lévő kibuc volt az egyik első helyszín, amelyet a Hamasz terroristái megtámadtak szombat hajnalban. A vérengzés nyomán mintegy 100 embert öltek meg.

Más felvételeken a fegyveresek három holttestet emeltek ki egy autóból, majd elhajtottak Be’eriből, amely egykor virágzó nyomdájáról és művészeti galériáiról volt ismert.

Mikor az izraeli csapatok hétfőn megérkeztek a kibucba, a Jewish Telegraphic Agency szerint „pokoli” látvány fogadtak őket.

Ez csak egy a sok kibuc közül, amelyeket a Hamász az elmúlt napokban megtámadott. Köztük Kfar Azát – ahol az izraeli erők azt állították, hogy a terroristák gyermekeket és csecsemőket végeztek ki.

"A terroristák házról házra jártak, csecsemőket, anyákat és apákat mészároltak le a hálószobájukban" - írta az IDF.

„Anyák, apák, csecsemők, fiatal családok haltak meg az ágyukban, a védőszobában, az ebédlőben, a kertjükben” – mondta Itai Veruv, az IDF vezérőrnagya a BBC-nek.

„Ez nem háború, nem csatatér. Ez egy mészárlás."

Davidi Ben Sion, a 71-es egység parancsnok-helyettese szintén azt állította: „Megölték őket, és levágták a fejüket. Borzasztó dolog ezt látni".


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!