Az énekesnő először adott interjút a botrányos szakítás óta. Állítása szerint korábban mindig függött érzelmileg a férfiaktól, de most jól érzi magát egyedül.


Először szólalt meg Shakira a botrányos szakítás óta.

- mondta Enrique Acevedo mexikói újságírónak. Állítása szerint megerősödött, mióta egyedül van. Korábban ő is azt hitte, hogy egy nőnek mindenképpen szüksége van egy férfira, de most így, önállóan is teljesnek érzi magát.

"Én is álmodoztam egy családról, ahol anya, apa és a gyerekek egy fedél alatt élnek. Az ember valósítja meg az összes álmát, de az életnek van egy módja annak, hogy kárpótoljon, és úgy gondolom, hogy számomra ezt a két csodálatos két gyermekem jelenti, akik minden nap feltöltenek szeretettel" - mondta az interjúban.

Azt is elismerte, hogy ugyan

Shakira és Piqué szakításáról, majd az azt követő drámáról mi is több cikkben beszámoltunk. A legnagyobb port az énekesnő bosszúdala kavarta.

Legutóbb Shakira Valentin-napon egy olyan videót osztott meg az Instagramon, amiben azt tátogja: "lehet, hogy megölöm az exemet". A focistát és az új barátnőjét ez nem zavarta, másnap egy meccsen jelentek meg közösen.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!