Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Schobert Norbi ledobta a kommunikációs atombombát, felrobbant az egész ország.

Pár nappal ezelőtt az egész országot felbőszítette Schobert Norbi nyilatkozata, miszerint a nők a hibásak azért mert tönkremegy a házasságuk, amiért szülés után képtelenek lefogyni. Szavai célba találtak, akkora botrány lett belőle, hogy az egész celebvilág megmozdult, mindenki elmondta a véleményét, felháborodását.

Schobert Norbi a Fókuszban is megszólalt, azt mondja, nem fog bocsánatot kérni.

"Nem akarom kimagyarázni, és nem akarok bocsánatot kérni. Nem akarom a véleményemet sem levenni, és továbbra is fönntartom. Mert a véleményem nem a duci nők ellen, hanem értük szól." - mondta Schobert Norbi egy másik Facebook videójában.

"Rájöttek, hogy amit mondtam, az igaz. Ha az ember olyant mond, ami nem igaz, akkor az nem talál be." - fejtette ki véleményét a fitneszguru a Fókuszban.

Schobert azt is kifejtette, elindult valami az emberekben, ő ezzel a balhéval többet tett a magyar társadalom egészségéért, mint bárki már az elmúlt 10 évben.

"Többet tettem a magyar társadalom egészségéért az elmúlt 10 évben, mint bárki más, ezzel az egy balhéval." - mondta Schobert Norbi.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!