A szeretteik a Blikk információi szerint jelenleg ingáznak a két intézmény között. A hírek szerint a színésznőre több műtét is vár még.


Egy ország szorít Sallai Nóráért és kisfiáért, akik múlt pénteken egy súlyos autóbalesetben sérültek meg Alsónémediben. A Jóban Rosszban egykori sztárja és öt éves gyermeke brutális ütközést szenvedtek el, autójuk felborult. Hiába voltak mindketten bekötve, súlyos sérüléseket szenvedtek. A kisfiút a helyszínen újra kellett éleszteni, és állapotáról azóta sem tudni sokat.

Sallai Nóra életveszélyes állapotban van, mélyaltatásban tartják egy fővárosi kórház intenzív osztályán. Az orvosok folyamatosan küzdenek az életéért, több műtét is vár még rá, a Blikk információi szerint legalább egyen már túl van. A színésznő megsegítésére véradást szerveztek, amin nagyon sokat részt vettek.

Sallai Nóra családja elképesztően nehéz napokat él át. Két szerettükért kell egyszerre aggódniuk, és a Blikk úgy tudja, Nóráért és kisfiáért két külön kórházban küzdenek az orvosok. A család – köztük Nóra férje, édesanyja és testvére – folyamatosan ingázik a két intézmény között.

– árulta el a Blikknek egy ismerős.

A család egyetlen vigasza lehet, hogy az egész ország összefogott értük. A színésznőért és kisfiáért irányított véradást szerveztek, de bárhol, bármikor lehet segíteni az ország plazmaadó pontjain. Már kedden sokan jelentkeztek, hogy vért adjanak Nórának, és adományaik már meg is érkeztek a kórházba.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!