A gyilkosság közvetlen oka családi vita, azonban a képbe került egy tízmilliós ékszer, amit a szülők nem akartak, a drogos, munkanélküli fiúnak adni, unokájuknak szánták. A nagyszülők meghaltak, a szülőket letartóztatták, az unoka árva lett.


Scherer Zsuzsa, aki korábban a Blikk újságírója volt, három éve súlyos betegségben hunyt el, férje pedig idén januárban halt meg. Bár a holtteste még nem került elő, fiukat és menyüket letartóztatták gyilkosság vádjával. Egy születésnapi összejövetelről készült videófelvételen többször is feltűnnek a későbbi elkövetők, akik akkor még segítőkészen sürögtek-forogtak a szülők körül. Akkor még senki sem sejtette, hogy ilyen rémálomszerű végkifejlet következik. Megdöbbentő részleteket írt a Blikk a brutális bűncselekményről.

Scherer Károlyt február 5. óta keresik eltűntként. Több független forrásból értesültek arról, hogy

Mivel a feldaraboltás rengeteg vérrel járt, felújításnak álcázva festési munkálatokat végeztek az épületben. Az utcabelieknek feltűnt, hogy a gyilkos ásóval és zsákokkal mászkált az udvarukban. A legmegdöbbentőbb, hogy a holttest eltüntetésében segédkezett neki a felesége, a gyermekük anyja is. Információink szerint a maradványok egy része a csatornából került elő, miután duguláselhárítókat kellett kihívni az ingatlanhoz. A maradványokat a vécé lefolyóján keresztül juttatták a csatornába.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!