A férfi az apja eltűnésének másnapján már be is költözött a házba családjával, mintha tudta volna, hogy oda Scherer Károly már soha nem tér vissza.


Bestiális gyilkosság állhat Scherer Károly eltűnésének hátterében, írja a Blikk. A lap volt újságírójának, a három éve elhunyt Scherer Zsuzsa férjét a pár közös gyereke ölhette meg. A férfit már le is tartóztatta rendőrség, de az apa holtteste még nem került elő.

„Az utolsó időkben Zsuzsi panaszkodott, hogy félnek a felnőtt fiuktól, ugyanis a vendéglátásból, éjszakai klubokból, zenéből élő fiatal férfi élete félrecsúszott, nem dolgozott, állandóan pénzt követelt, s agresszívvé vált, ha nem támogatták. A fiú már nem is lakott velük, Károly pedig bekameráztatta a házukat, attól tartva, hogy amikor nincsenek otthon, a gyermekük elviszi az értékeiket” – mondta a lapnak Zsuzsa unokatestvére.

Scherer Károly eltűnését január utolsó napján jelentették be rokonai. Furcsa volt nekik, hogy Schererék fia és felesége a közös gyermekükkel és a nő két nagyobb fiával már másnap beköltöztek a kispesti házba, mintha tudták volna, hogy az eltűnt férfi már nem tér vissza.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!