Az énekesnő elmondta, mit gondol arról, hogy vannak hasonlóságok az ő Elmegyek című dalának klipjében és Horányi Juli februárban megjelent klipjében.


Mint megírtuk, Horányi Juli egy TikTok-videóban háborodott fel azon, hogy szerinte Rúzsa Magdi néhány napja megjelent klipje az ő februárban kijött klipjének koppintása. Az X-Faktorban ismertté vált énekesnő több hasonlóságot is észrevett a saját Sebzetten című dalához készült klipje és a Rúzsa Magdi Elmegyek című számához készült klipje között, ezeket a videójában is megmutatta. Követői felvetésére azt is elmondta, hogy gondolkodik azon, hogy jogi lépéseket tegyen az ügyben.

Most Rúzsa Magdi is reagált erre. Instagram-sztoriban üzent Horányi Julinak - sorainak tartalmát változtatás nélkül közöljük.

A tiédben is van autó, meg visszapillantó (kb. 4 milliárd klipben van), no meg van benne láng (teljesen más megközelítésből) és sajnálatos módon valóban azonos a ház. (Mentségemre, azt sem tudtam, hogy jelent meg dalod, és mostanában nem a Youtube előtt töltöm az időm). Persze egy pici országban sokszor megtörténhet, hogy azonos helyeken forgatnak. Mindenesetre igyekszem higgadtan és a krisztusi példát követve lereagálni a dolgot: »megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel«. Éppen ezért: kedves követőim, ha van pár percetek, légyszi kattintsatok rá Juli videójára is, hisz ezek után egészen biztos vagyok abban, hogy nagyon fontos a szívének ez a dala, biztosan sok munkát fektetett bele. Köszönettel, Magdi.”


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!