Az énekesnő videóban mutatta meg a két klip kísértetiesen hasonló jeleneteit.


„Na most nagyon ki vagyok akadva” - ezzel a felütéssel tett közzé TikTok-oldalán egy videót Horányi Juli. Az X-Faktorban ismertté vált énekesnő észrevette, hogy Rúzsa Magdi múlt héten debütált klipje nagyon hasonlít az ő februárban megjelent klipjére.

A Sebzetten című dalához készült klipjében és Rúzsa Magdi Elmegyek című számához készült klipjében

Ezt Juli szemléltette is a TikTok-videójában.

@horanyijuli Copy-paste-elték a klipem, nagyon ki vagyok akadva! ? #enekesno #enekesnovagyok #horanyijuli #sebzetten #nekedbeeeeee #nokentazeneiparban #kivagyokakadva #durvasztori ♬ eredeti hang - Horányi Juli

Az énekesnő azt állítja, hogy az ő számához készült kisfilm koncepcióját, helyszínét és beállításait kifejezetten ehhez a kliphez találta ki a rendező, Lukácsi Liza.

- mondta.

Hangsúlyozta, hogy ő nem Rúzsa Magdit okolja a feltételezett másolás miatt, mivel lehet, hogy ő nem is tudott erről. Abban viszont biztos, hogy akik kitalálták pályatársa klipjét, azok jól ismerték a Sebzett című dal klipjét, már csak azért is, mert a két klipet ugyanaz a gyártó cég készítette.

- jegyezte meg az énekesnő, aki nemrég Tóth Andi visszavonulása kapcsán beszélt a magyar énekesnők helyzetéről.

A kommentelőket is meglepte a dolog, többen is azt javasolták Horányi Julinak, hogy ne hagyja ennyiben és álljon ki az igazáért. A felvetésre, hogy tegyen jogi lépéseket az ügyben, az énekesnő azt válaszolta, hogy ezen is gondolkodik.

Itt nézheted meg Horányi Juli Sebzett című dalának klipjét:

Ez pedig Rúzsa Magdi klipje:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!