A ceglédi cég címén csak egy lakatlan épületet talált az RTL stábja. A cég ügyvezetője nem szeretne nyilatkozni a nyomozás lezárultáig.


Egy olyan ceglédi cég üzemelteti a Szlovákiában balesetet szenvedett buszt, amelynek egy másik járműve tarolt le öt autót pénteken a budapesti Széll Kálmán téren - írja az rtl.hu.

Főként miskolciak és budapestiek utaztak a buszon, a miskolci martinkertvárosi nyugdíjas klubba járó idősek közül 10-12-en ültek a balesetet szenvedett járművön, mindannyian megsérültek.

Cseléné Figula Edina, a martinkertvárosi körzet önkormányzati képviselője a Híradónak elmondta, hogy nagyon jó közösség alakult ki ebben a nyugdíjas klubban. Nagyon szeretnek együtt utazni, most is egy ilyen alkalmon érte őket a baleset.

A kirándulókat egy ceglédi székhelyű busztársaság szállította, amely 10 éve foglalkozik személyszállítással. Az RTL stábja a honlapon található címen csak egy lakatlan épületet talált Cegléden, a fővárosban azonban megtaláltuk a telephelyüket, ahol egyetlen egy busz állt délután.

Menczer Tamás, a külügyminisztérium államtitkára arról beszélt, hogy önszerveződő utazáson vettek részt a balesetet szenvedő nyugdíjasok, nem egy cég szervezte ezt az utat, hanem a közösség tagjai.

Veres Pál, Miskolc polgármestere elmondta, hogy a balesetben megsérült miskolciaknak és családjaiknak az önkormányzat segít a szállításban, információgyűjtésben, és bármi másban, amire csak szükségük van.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!