A volt amerikai elnök hamarosan megjelenő könyvében számos olyan levelet szándékozik közölni, melyet neves emberektől kapott.


Donald Trump volt amerikai elnök hamarosan új könyvvel jelentkezik. A jövő hónapban megjelenő Letters to Trump (Levelek Trumpnak) című kötetben 150 neki írt levelet is nyilvánosságra akar hozni. Állítása szerint ezek íróit „ismertem mindegyiküket, és mindegyikük megcsókolta a seggemet, igaz ma már csak feleannyian vannak közülük, akik ezt teszik".

A hírek szerint többek között lesz majd levél Diana walesi hercegnőtől, Richard Nixon, Ronald Reagan és Bill Clinton volt amerikai elnöktől, Kim Dzsong Untól, Vlagyimir Putyintól és Jair Bolsonarótól is - írja a hvg.hu.

A tragikus körülmények között elhunyt hercegnő testvére, Charles Spencer is megszólalt, miután Trump állítólag kemény kijelentéseket tesz Dianáról.

A gróf a Twitteren azt írta:

Trump nem először nyilatkozott a brit királyi családról. Korábban azt állította, hogy egy 2019-es fogadáson II. Erzsébet királynő és Kamilla is az ő figyelméért versengett. Dianához fűződő kapcsolatáról pedig Christopher Andersen írt a Károlyról szóló életrajzában, eszerint Trump agresszíven rányomult a hercegnére, amikor 1996-ban elvált Károlytól.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!