Egy 350 ezer forintos horgászorsót rendelt meg hihetetlenül kedvező áron a színművész a Facebookon. Végül azonban nem azt kapta, amire számított.


Reviczky Gábor a Facebookon akadt rá egy kecsegtető hirdetésre, amiben egy cég – fennállásának 100. évfordulója alkalmából – egy 350 ezer forintos horgászorsót mindössze 36 ezer forintért árult. Bár a színművész gyanakodott a szinte hihetetlen ajánlatra, végül mégis megrendelte a terméket. Teljesen ledöbbent, amikor meglátta, hogy mit küldtek neki a pénzéért cserébe - írja a Blikk.

- mondta a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, aki a rendőrség által közzétett felvételen meg is mutatta a szakadt dobozban érkezett horgászorsót, ami körülbelül 2500 forintot ér.

Reviczky a cégtől egy binokuláris távcsövet is rendelt 33 ezer forintért, azonban ehelyett csak egy gyerekjátékot küldtek, amivel még közelre sem lehet látni.

A művész a videó végén felhívta a nézők figyelmét, hogy nagyon figyeljenek oda, mert ez a fajta átverés egyre gyakoribb a Facebookon.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!