Óriási mennyiségű antibiotikummal kellett kezelni a Nemzet Művészének baktériumfertőzését. A kórházban ébredve szerettei neve sem jutott eszébe.


Újabb megpróbáltatások elé került a 75 éves Reviczky Gábor, aki az elmúlt hetekben ismét kórházba került, miután több polipot és egy streptococcus-fészket fedeztek fel a szervezetében. A Nemzet Művésze címmel kitüntetett színész azonban nem adja fel, és a nehézségek ellenére visszatért A mi kis falunk forgatására, ahol ismét hozza a megszokott jókedvét. Ám most kiderült, hogy hamarosan újabb műtét vár rá.

Reviczky Gábornál 2022 decemberében diagnosztizáltak prosztatarákot, és azóta az állapota súlyosan romlott. Több áttétet is találtak nála, és már többféle kezelést is kapott. Ennek ellenére a színész visszatért „Pajkaszegre”, ahol javában zajlanak A mi kis falunk új évadának felvételei, de most újabb aggasztó hírek érkeztek: a művész ismét kórházba került, és nehéz napokat él át.

– mesélte az RTL Fókusznak Reviczky Gábor, aki a történtekről csak utólag szerzett tudomást. „Elmesélték, hogy szirénázó mentőautó vitt be a kórházba. Amikor magamhoz tértem, fölismertem a feleségemet, de nem tudtam a nevét. Másfél perc kellett, hogy rájöjjek. A lányomnak csak a beceneve jutott eszembe, a fiam neve meg egyáltalán nem.”

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!