Egy másik gyerekkel együtt temette maga alá a homok azt a kislány, aki a floridai baleset áldozata. Videó is készült arról, ahogy kétségbeesve próbálják megtalálni a homok alatt.


Meghalt egy kislány egy floridai strandon, miután maga alá temette a homok – írja a New York Post. Az 5-7 éves kislány egy 7 éves fiúval kezdett ásni a strandon, állítólag felnőttek segítségével. Már nagyjából 1,5-1,8 méter mély lehetett az általuk ásott gödör, amikor rájuk omlott annak a fala.

A helyszínen lévők azonnal elkezdtek ásni, hogy kiszabadítsák a gyerekeket, majd a tűzoltók is csatlakoztak hozzájuk. Mire megtalálták a lányt, már nem lélegzett. Hiába próbálták újraéleszteni, nem jártak sikerrel, kórházba szállítása után halottnak nyilvánították. A fiú állapota a hírek szerint stabil.

A mentésről készült felvételeket a CBS Miami mutatta be:

A New York Post idézi a New England Journal of Medicine adatait, ezek szerint meglepően gyakran történik tragédia hasonló körülmények között: 1997 és 2007 között 52 ilyen balesetről van tudomásuk, melyek 31 halálos áldozatot követeltek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!