Soha nem látott helyeken át vezet a csomag útja egészen a repülőgép gyomráig.


Kíváncsi volt arra, hogy mi történik a bőröndjével a repülőtéren, ezért kamerát tett a táskára egy brit tiktoker, írja a Daily Mail. Thomas Miller bőröndjének utazását a repülőtér színfalai mögött azóta már több mint 16 millióan nézték meg.

Az alig több mint húsz másodperces videó elején látható, ahogy a fogantyú alá illeszt egy kis kamerát, majd feladja a bőröndöt. Innentől a poggyász szemszögéből láthatjuk, ahogy eltűnik a műanyag csíkokból álló függöny mögött, majd megkezdi útját a szalagon.

A bőrönd meglehetősen kacskaringós úton jut el végül a többi poggyász közé. Útközben elhalad egy reptéri alkalmazott mellett is, aki rá sem hederít.

A videó pontosságát megerősítette egy repülőjegy-foglaló portál is. Elmondásuk szerint a bőrönd a bőrönd a becsekkolás után a futószalagra kerül, ahonnan a szétválogató helyiségbe vezet az útja. Itt gépek vagy emberek szortírozzák járatoknak megfelelően a csomagokat.

Ezután következik a kézipoggyászokéhoz hasonló biztonsági átvizsgálás, majd a repülőgéphez viszik, ahol megtörténik a berakodás. A célállomásra érkezés után egyből a terminálhoz tartozó poggyászkiadó futószalaghoz fuvarozzák a táskákat.

A bőrönd kalandjait a repülőtéren itt lehet megnézni:

@thomasmiller719 #foryou #foryoupageofficiall #foryoupage #fypシ゚viral ♬ Daylight - David Kushner


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!