A részben magyar rendezésű kézilabda Európa-bajnokság előtt a francia és a szerb kézilabda-válogatott is panaszkodott a magyarországi körülmények miatt.

Kapcsolódó

A francia kézisek kiakadtak, hogy a magyar szállodában fürdőruhás, maszk nélküli vendégekkel kell vegyülniük

A szerb kapitány is panaszkodott a szervezési hiányosságok miatt.

A franciák hétfőn érkeztek Magyarországra, és a L'Équipe arról számolt be, hogy a játékosokat kellemetlen meglepetésként érte, hogy a szállodájukban maszk nélkül sétáló emberekkel találkoztak, a csapat pedig ugyanabban a helységben étkezett, mint a többi vendég, holott hivatalosan izolálni kellett volna őket. A férfi kézilabda Európa-bajnokság magyar szervezői szerdán reagáltak a kritikákra.

"Az Eb-t az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) előírásainak maradéktalan betartásával, velük közösen szervezzük. Minden résztvevő ország delegációja már ősszel is bejárta a négycsillagos szállodákat, azóta semmilyen kifogást nem emeltek. Mindemellett a hatályos jogszabályokat és az EHF által előírt Covid-protokollt mindenki megismerte, azokat betartja a rendező országokban.

A szervezők a csapatok számára részletes tájékoztatást nyújtottak, továbbá minden felmerülő kérdésre alapos választ adtak, melyet mindenki elfogadott, ezért értetlenül állunk a franciák és a szerbek nyilatkozata előtt

- olvasható a közleményben.

A szervezők azonban hozzátették azt is, hogy a továbbiakban felmerülő jogos igényeknek készek eleget tenni.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!