A nőverő ex-fideszest egyszerre támadja a Tisza párttal szimpatizáló egykori MDF-es államtitkár és a Megafon influenszerei. Magasról bukott mélyre a volt EP-képviselő.


Mint korábban megírtuk, a Központi Nyomozó Főügyészség súlyos testi sértés és más bűncselekmény miatt indított eljárást Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke ellen, miután a politikus ittasan megütött egy nőt. A botrány nyomán Győrffy péntek délelőtt a Facebook-oldalán bejelentette, hogy lemond minden közéleti pozíciójáról.

„Ezért minden közéleti pozíciómról lemondok, így az EP-képviselői mandátumomról és a Nemzeti Agrárkamara elnöki tisztéről is, a Fideszből pedig kilépek. Ez a legkevesebb, amit ebben a helyzetben meg kell tennem”

– írta, hozzátéve, hogy tetteiért vállalja a jogi következményeket is.

A Raskó György agrárszakértő szerint, Győrffynek korábban is voltak hasonló botrányai, bár nem részletezte, milyen esetekre gondol.

– írta Raskó a Facebook-oldalán. Hozzátette:

„Felkapta a szél, majd ledobta. A Fidesz nem igazán erős a megfelelő szakemberek kiválasztásában.”

Mindeközben, ahogy a HVG észrevette, a Megafon megmondóemberei Győrffyt „beáldozva”, elkezdték őt összemosni Magyar Péterrel, ezen a módon keresve fogást a Tisza-párt elnökén.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!