A helyiek szerint randidrogos gyilkos szedheti áldozatait a környéken. A rendőrség azt mondja, hogy nem lát kapcsolatot a halálesetek között.


Már az ötödik férfi holttestét találták meg február óta egy texasi tóban. A helyiek attól tartanak, hogy sorozatgyilkos szedi áldozatait a környéken, írja a Unilad.

Az eddigi utolsó holttestet június 27-én azonosította a rendőrség. Mogga Dogale előtt áprilisban találták meg az austini Lady Bird-tónál Jonathan Honey és John Christopher Hays-Clark holttestét, míg Cliff Axtel és Jason John maradványaira februárban és márciusban találtak rá.

A környékbeliek szerint a gyanús halálesetek hátterében egy sorozatgyilkos állhat, aki randidroggal kábíthatja el kiszemelt áldozatait. A rendőrség szerint azonban egyelőre nincs erre utaló bizonyíték. A hatóságok szerint egyelőre túl korai lenne kijelenteni, hogy a legutóbbi esetben gyilkosság történt vagy sem.

„Ha közbiztonsági aggályok merülnének fel, akkor ezt az információt nyilvánosságra hoznánk” – jelentette ki az austini rendőrség szóvivője. Majd kijelentette, hogy a haláleseteket nem gyilkossági ügyként kezelik. Lee Knouse szerint igaz ugyan, hogy mind az öt holttestet a tónál találták meg, de a többi körülmény annyira eltérő, hogy szinte kizárja a kapcsolatot az esetek között.

Ennek ellenére a városvezetés kerítést és közvilágítást épített ki a környéken, valamint több parkőr járőrözik a tó körül. Ezen felül tervezik kameralánc telepítését is.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!