New Orleans rendőrkapitánya tragikus és értelmetlen halálról beszélt. A férfi teljes nyugalomban hajtott el a helyszínről.


Felfoghatatlan családi tragédia történt New Orleans városában – írta meg az ABC News.

Egy 29 éves férfit emberölés vádjával tartóztatták le, miután

A tragédiában egy hároméves, egy ötéves és egy 8 éves gyerek vesztette életét. A férfi ezután beült az autójába, és elhajtott a helyszínről.

A rendőröket a gyerekek édesanyja értesítette helyi idő szerint kedd éjfél előtt nem sokkal. Azt mondta, a férje azzal fenyegetőzik, hogy felgyújtja a házukat, de ő nem tud mit tenni, mert éppen dolgozik.

A segélyhívás után nem sokkal felcsaptak a lángok az épületben, amit a helyi térfigyelő kamerán is látni lehetett. Ahogy azt is, hogy egy alak lép ki a házból, az autójához sétál, majd elhagyja a helyszínt. Mint kiderült, a felvételen az apa volt látható.

A 29 éves Joseph Washington autóját félig elsüllyedve találták meg a Mississippi folyóban, őt magát pedig szerda délután fogták el, amint egy másik kocsival haladt az autópályán. A férfi az autópálya egy hídjáról leugorva próbált elmenekülni, a sérülései miatt kórházba kellett szállítani.

Anne Kirkpatrick rendőrkapitány egy sajtótájékoztatón „tragikus és értelmetlen, szörnyű halálként” jellemezte a gyerek megölését, hozzátéve, hogy családon belüli erőszak történt.

(RTL)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!