A séf beszélt arról is, hogy a ringben rendszerint transzállapotba esik az ember. Ilyenkor azt sem tudja, mi történik pontosan.


Korábban írtunk róla, hogy a Sztárbox vasárnapi rangadója után Istenes Bence nem akart kezet fogni Rácz Jenővel, mert a műsorvezető szerint a séf ordenáré dolgokat mondott neki a mérkőzés közben.

Hétfő reggel Sebestyén Balázsék rádióműsorában Rácz Jenő elárulta, hogy mivel húzta fel ennyire a műsorvezetőt - szúrta ki az rtl.hu.

– árulta el Rácz Jenő Balázséknak.

Ennek az előzménye volt, hogy Istenes múlt héten közzétett egy összeállítást az őt támogató kommentekből, amik közé rasszista üzenet is került. Istenes emiatt bocsánatot kért, és azt mondta, hogy csak figyelmetlenségből keveredett a többi közé a vállalhatatlan tartalom.

Jenő azonban szkeptikusan fogadta ezt az állítást.

– mondta a Rádió1 műsorában Rácz Jenő, aki azért nem gondolja azt, hogy Istenes rasszista lenne.

A séf beszélt arról is, hogy a ringben rendszerint transzállapotba esik az ember, így azt se tudja, mi történik ilyenkor, vissza kell, néznie, hogy pontos képe legyen a történtekről.

Rácz azt is hozzátette, hogy nem akar senkivel sem rosszban lenni.

„Nem vagyok hülye vagy szemét ember, nem az a célom, hogy bárkivel rosszban legyek. Szeretném is Bencének megköszönni, hogy megtisztelt azzal, hogy rendesen felkészült, és egy ilyen jó meccsen tudtam nyerni. Bennem nincs harag, csak csalódottság Bencével szemben, úgy érzem az elmúlt héten etikai falakba ütközött.”


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!