Gábris Bulcsú beszélt a szabálytalanságokról és a beszólásokról is, sőt azt is elárulta, levezetne-e egy visszavágót.


Az egyik pontozóbíró után most a Sztárbox mérkőzésvezetője, Gábris Bulcsú is megszólalt Istenes Bence és Rácz Jenő csatájáról. Az RTL.hu-nak elmondta, hogy mind a két versenyző feszülten lépett a ringbe, de ez egy ilyen mérkőzésen normális.

Felfokozott volt a hangulat, komoly küzdelem folyt. Szerinte Bence volt többször szabálytalan, de nem indokolta semmi, hogy a láttottaknál többször bele kellett volna avatkozni. Egy alkalommal figyelmeztette a műsorvezetőt, hogy már az "Állj" után ütött a séfre.

Arról, hogy mi hangzott el a két férfi között, azt mondta:

Valóban szól neki Istenes Bence, hogy ellenfele durva sértéseket kiabált neki, de ezzel nem tudott foglalkozni, mert nem tudta teljes bizonyossággal, hogy mi történt.

Arra, hogy milyen eredményre számított, azt mondta:

"Mi a ringben nem pontozunk. Egy ilyen felfokozott meccsen nem is tudunk a pontozásra figyelni, a ringbírónak ez nem feladata. Ezért az esélyekkel én nem is foglalkoztam se a meccs előtt, se közben".

A bíró szerint szívesen részt venne egy visszavágóban, ha erre sor kerülne. Elmondása szerint a mérkőzés "végig élvezetes volt és nekem is 110 százalékot kellett nyújtanom, ott lenni fejben teljesen, én is felfokozott állapotba kerültem a ringben".


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!