A sztárséf szerint az is csak Bence fejében született meg, miszerint ő korábban azt híresztelte, hogy meg akarja verni őt.


Mint arról korábban írtunk, Rácz Jenő végül pontozással legyőzte Istenes Bencét a Sztárbox vasárnap mérkőzésén. A meccset követően Schobert Norbi is kifejtette a véleményét, de talán nagyobb port kavart az, hogy Istenes nem is akart kezet fogni Rácz Jenővel a küzdelem után.

A győzelmét követően arra a kérdésre, elfogadta-e Istenes Bence bocsánatkérését, a következő választ adta az rtl.hu-nak:

"Én bárkinek a bocsánatkérését szívesen elfogadom, ha azt érzem, hogy az őszinte. De valamiért nem tudom teljesen átérezni Bence őszinteségét. Vasárnap is látszott, hogy meg van sértődve. Én nem tudok ezzel mit kezdeni. Túlságosan el vagyok fáradva ahhoz, hogy foglalkozzak ezekkel a dolgokkal. Két étterem és a családom mellett – plusz egy harmadik étterem mellett, amit nemsokára nyitok – elfáradtam.

– mondta a séf, aki szerint az is csak Bence fejében született meg, miszerint ő korábban azt híresztelte, hogy meg akarja verni őt.

"Ezek olyan mendemondák, amik Bence fejében születtek meg. Volt egy pillanat, amikor csodálattal gondoltam a Bencére, hogy milyen jó médiaszemélyiség, tudja, hogyan kell megcsinálni a tüzet és nem is haragudtam rá emiatt.

– tette hozzá Rácz Jenő.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!