A Máltán regisztrált jacht hivatalos tulajdonosi adatai titkosak, de a superYachtFan.com nevű, magát jachtfigyelő oldalnak nevező portál szerint korábban a hajó tulajdonosa nem más, mint az ukrán kormány által szankciós listára tett Putyin-párti orosz milliárdos.


Hétfőn a 444.hu fotósa örökítette meg Mészáros Lőrincet és feleségét, Várkonyi Andreát az olasz partok közelében, amint élvezik a nyaralást a NER legújabb luxushajóján.

A Népszava azóta kiderítette, hogy a hajó tulajdonosa korábban Konsztantyin Sztrukov, az ukrán kormány által szankciós listára tett Putyin-párti orosz milliárdos.

Az Olaszországban, a hasonló luxushajókra specializálódott San Lorenzo gyárban épült Rose d’Or nevű, Máltán regisztrált jacht hivatalos tulajdonosi adatai titkosak, de a superYachtFan.com nevű, magát jachtfigyelő oldalnak nevező portál szerint korábban a hajó tulajdonosa nem más, mint az ukrán kormány által szankciós listára tett Putyin-párti orosz milliárdos.

A lap megkereste a jachtfigyelő oldalt, hogy megtudják, mi alapján írták eddigi tulajdonosnak Konsztantyin Sztrukovot, de még nem válaszoltak a kérdéseikre. Ugyanakkor az biztos, hogy a hajó neve is arra utalhat, hogy lehetett kapcsolat Sztrukovval.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!