A két testvér által alapított zenekar immár 5 taggal működik. Nemrég egy live session keretében játszották el bemutatkozó lemezük anyagát, amit annak idején még csak ketten rögzítettek.


Akvárium – Studio Lily Live címmel érkezett meg ma a TOTORO új albuma. Akik nyomon követik a munkásságukat, ismerős lehet ez a cím, ami nem is véletlen.

A tavaszi Pécs, Budapest (A38), Debrecen, Dunaújváros, Várpalota, Gyöngyös útvonalon történtekről az együttes nemrég elindított weboldalán lévő blogon részletesebben is lehet olvasni.

A projekt kapcsán pedig lehetőség nyílt egy session munkára is, ahol a korábban már összerakott dalok hangszerelésének, előadásmódjának átbeszélése mellett ezekről felvétel is készült. Mindez Kirschner Péter szakmai vezetésével a Studio Lilyben, amiről ez az album is kapta részben a nevét.

Az anyag stílszerűen egy 3 dalos session videóval érkezik, de természetesen minden dal egy külön lejátszási listában is hallgatható, ahogy az összes streaming platformon is. (Spotify-on ide kattintva érhető el.)

– mondta Kollarics Attila, a TOTORO zeneszerzője. Az említett fellépés július 21-én lesz, amikor az óbudai Kobuci Kert színpadán is bemutatkozik az együttes a Sziámi AndFriends előzenekaraként. Aki szeretne egy példányt az új lemezből, ott utánajárhat!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!