A kritikus legújabb videójában Tóth Gabi mellett Győzike és Novák Előd került a középpontba.


Tóth Gabi, Győzike és Novák Előd is szóba kerül Pottyondy Edina kedden megjelent videójában. A kritikus az énekesnőről elmondja, hogy „már jobban unom kiejteni azt, hogy Tóth Gabi, mint amennyire megvetem Tóth Gabit”, ugyanakkor szerinte manapság a csapból is a popsztár folyik.

„Könnyebb elkerülni a nemzeti konzultációs plakátokat vagy a havazást, mint Tóth Gabi aktuális magamutogatását.”

Pottyondy Edina ezután kitér Tóth Gabi vallásosságára is:

„A keresztény nagyasszony ezzel az outfittel reagált a vallásosságát megkérdőjelező bírálatokra: csöcsök és feszület” – mondja a humorista, majd megemlíti, hogy még soha nem találkozott az énekesnővel, ennek ellenére Tóth Gabi korábban megkereste a profilját csak azért, hogy letiltsa.

„Nagyon zárkózik Tóth Gabira a Fidesz másik kulturális ikonja” – tér át a videóban Győzikére, akiről azt mondja: „ha Rákay Philip legközelebb a csillagszemű juhászról készít filmet, a főszereplő már megvan”.

Pottyondy a videó utolsó harmadában Novák Előd kijelentéseit boncolgatja. Szerinte a politikus legutóbbi ötletei felháborítók:

„...ez durvább minden eddiginél: kismama szépségverseny by Mi Hazánk” - jegyzi meg, majd szóba hozza Novák Előd gyerekszülésre buzdító plakátkampányos ötletét is:

„Tényleg azt képzeli, hogy ebből több gyerek lesz? Hát szerintem kevesebb! Nincs lohasztóbb kép a fejemben, mint az anyaotthon, a terhes-szépségverseny, meg egy Novák Előd-fejű Gábriel angyal. Rosszabb, mint amikor a saját anyád piszkál azzal, hogy mikor lesz már unoka, pedig azért az se hozza hangulatba az ember méhét.”

Pittyondy Edina végül azzal zárja a videót, hogy Novák szavaival ellentétben ne azért legyen valaki apa, mert az a legférfiasabb dolog, hanem azért, „mert jó dolog szeretni és szeretve lenni”.

A teljes videót itt lehet megnézni:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!