A humorista szerint semmi nem változik a közéletben és a problémák is ugyanazok, mint két éve.


Az ismert humorista legújabb videójában az Idétlen időkig című filmhez hasonlította a bulvárhírekben szereplő hazai celebeket. Pottyondy Edina szerint ha megnézzük a két évvel ezelőtti híreket, azok ugyanazokról szólnak:

– kezdte legfrissebb videójában Edina.

Aztán szóba került az is, hogy mennyire kínos, hogy Mészáros Lőrinc kivitte feleségét, Várkonyi Andreát Londonba Havasi Symphonic-koncertre, majd Tóth Gabi és az ő NER-es kapcsolata került terítékre.

Pottyondy felidézte, hogy az énekesnő Vasvári Viviennel ellátogatott Orbán Ráhel bababoltjának egyéves születésnapi bulijára.

„Orbán Ráhel barátsága bizonyára hozzásegíti majd a lányokat valami kifizetőhelyecskéhez, dohánybolthoz, rádiószignálokhoz, budavári operettkoncertekhez, honlapokhoz, bankokhoz, bármihez!

– mondta a sajátos stílusában Pottyondy. Közben bevágta azt a videórészletet, amiben az énekesnő arra panaszkodik, hogy a 444 és a többi, általa gúnyosan „független, objektívnek” nevezett médium azóta foglalkozik vele, amióta közéleti és vallási kérdésekkel foglalkozik, sőt azt is tudni vélte, ki áll a „támadások” mögött, bár erről közelebbit nem mondott.

Pottyondy Edina hozzátette azt is, hogy:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!