A humorista nem hagyta szó nélkül Orbán Viktor edződő apatestét, a kozmetikázott statisztikai adatokat és a Nélküledet zenélő utat sem.


Kedden szokásos heti videójával jelentkezett Pottyondy Edina. Az influenszer az elmúlt hét történései közül először Szijjártó Péter bahreini útját vette górcső alá. Mint arról mi is írtunk, a külgazdasági és külügyminiszter sportruházatban és edzőcipőben pózolt a repülőtéren az arab ország fogadóbizottságával.

Pottyondy ezt úgy kommentálta:

A humorista sok időt szentelt a Fidesz hétvégi dzsemborijának, a kötcsei Polgári Pikniknek is, amin Orbán Viktor nemcsak az újságíróknak értékelte a kormányzás eredményeit, hanem megvillantotta kettlebellezéstől alakuló testét is. Németh Kristóffal még egy bicepszösszemérésre is vállalkozott.

Pottyondy Edina meg is jegyezte:

Bár szerinte Orbán Viktor Magyar Péter slimfit stílusára így is csak egy apukatesttel tudott válaszolni.

Pottyondy nem csak Orbán testi adottságaival, de mondanivalójával is foglalkozott. Felemlítette, hogy a miniszterelnök az összes, gyengén álló mutatót (mint a kórházi helyzet, a gazdaság vagy a vasút állapota) addig kozmetikázik, hogy úgy tűnjön, minden a legnagyobb rendben lenne.

– fogalmazott a youtuber.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!