Megtörten nyilatkozott a 44 éves férfi édesapja, aki elmondta: a félárván maradt négy gyerek közül hárman már tudják, mi történt az apjukkal.


Mint arról már beszámoltunk, egy 44 éves, négygyermekes apa halt meg a múlt szombaton, az M1-es autópályán történt halálos tömegbalesetnek.

A félárván maradt gyerekeknek és édesanyjuknak a családfő halálával kilátástalanná vált az életük: nem tudják, miből fizetik majd a kölcsönöket, és hogy a megözvegyült feleség hogyan viszi tovább egyedül az egykor közös vállalkozást. Erről is beszélt a Fókusznak adott megrendítő interjújában az elhunyt férfi édesapja.

- mondta megtörten Nagy József.

Felidézte az utolsó találkozásukat is, ami nem sokkal a férfi számára végzetes baleset előtt történt.

Ádámék már nem tudták elkerülni az ütközést: a karambol után az anya a sérülése ellenére azonnal kiszállt a kocsiból és megpróbálta kiszabadítani kétéves kisfiát. Nem tudta kinyitni az ajtót, ezért kirúgta azt, majd sikerült gyorsan elmenekülniük. A feleség ekkor már nem látta a férjét, vélhetően a nagy füstben és porban. Gyorsan kimentek a biztonságosnak ítélt helyre. Az anya kabátja meg is gyulladt, úgy kellett eloltani - mondta Nagy József.

A műszaki mentők csak késő este, a kiégett és összetört járművek eltávolítása közben találtak rá az egyik roncs alatt a családfő holttestére.

Az elhunyt édesapa együtt dolgozott a feleségével a közös vállalkozásukban, ez most az anyára marad, ahogy a négy gyermekük nevelése is. A nyugdíjas nagyszülők igyekeznek majd mindenben segíteni nekik.

Az özvegy a legkisebb gyerekkel még kórházban van, három másik gyermekük most a nagyszülőknél lakik. Nekik már elmondták, hogy mi történt az édesapjukkal, nem akarták eltitkolni előlük.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!