Szabó Milánt sokan a szívükbe zárták, több lépcsőfokon is továbbjutott a népszerű show-ban, ugyanakkor korábban öngyilkos gondolatok is gyötörték.


Váratlanul elhunyt Szabó Milán, az X-Faktor egykori versenyzője – tudatta a Blikk. A 34 éves férfi után két kisgyerek maradt félárván.

Szabó Milán közel 10 éve tűnt fel a tehetségkutatóban, több fordulón továbbjutott, és ugyan az élő showig már nem ért el, de így is sokak szívébe belopta magát.

A Blikk akkoriban megírta a fiatal énekesről, hogy korábban az öngyilkosság gondolata is foglalkoztatta, mert megoperált húgyhólyagdaganata miatt nem tudta, hogy milyen esélyei vannak, a betegség rosszindulatú-e.

„Teljesen megrogytam. Hosszú hónapokig foglalkoztatott az öngyilkosság gondolata, nem tudtam szabadulni tőle. Folyton csak az járt az eszemben, mit csinálhatnék? Nem értettem, mit tettem huszonhárom éves koromra, ami miatt ez történik velem. Nagyon depressziós lettem, úgy éreztem, egyedül kell ezzel a betegséggel megküzdenem” – mondta el akkor Milán. A gödörből végül édesanyjával folytatott hosszú beszélgetései rángatták ki.

A portál információi szerint azóta Milán élete pozitív fordulatot vett: kigyógyult betegségéből, megházasodott, és két gyönyörű kisfiú édesapja lett. Ennek ellenére kedden reggel megtalálták holttestét. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, de nyomozás indult a rendkívüli haláleset pontos tisztázására.

– nyilatkozta sírva a Blikknek felesége. Kinga hozzátette:

„A műsor után híres lett, sokat hívták énekelni Tokaj környékén, de még Szlovákiában is fellépett. Öt évig aktívan énekelt, aztán fizikai munkát kellett vállalnia, hogy elkezdhessük a közös életünket. Gyerekkorától kezdve imádott énekelni, dolgozott színházban is és az anyukája javaslatára jelentkezett anno a műsorba”.

– fogalmazott az özvegy.

Sasvári Kinga egyedül maradt a gyermekekkel, a családfő elvesztésével pedig anyagilag is nehéz helyzetbe került a család. Aki támogatná őket, a nő édesapjának, Sasvári Józsefnek a számlaszámára utalva megteheti: HU 45 68500218 00506678 00000000.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!