123 kiló volt, ez pedig már az egészségének sem tett jót. Sok mindent száműzött az étrendjéből, és most már jól érzi magát a bőrében.


Postás Józsi jobb formában mint valaha: a mulatós sztár több mint 30 kilót fogyott néhány év alatt. Most azt is elárulta, hogyan érte el mindezt.

Az énekes még a koronavírus járvány előtt határozta el, hogy változtat az étkezési szokásain, ebben pedig a párja a is támogatta.

- mondta a zenész a Blikknek. Józsi azt is elárulta, hogy az étrendjéből száműzte a lisztet, a zsíros ételeket és a cukrot, helyettük pedig sok zöldséget, sovány húsokat és teljes kiőrlésű termékeket fogyaszt. A párja rakja össze, hogy miből, mennyit ehet, és el is készítio neki az ételeket.

Így pedig

Mindezt pedig csak az étkezési szokásainak a megváltoztatásával érte el - mozogni a fellépéseken és a sétákon kívül nem szokott.

Józsi azt mondta, hogy nagyon jól érzi magát a bőrében, és elégedett magával.

„Jelenleg 92 kilót mutat alattam a mérleg, de azért még jó lenne többet is leadni. A ruhatáramat így is le kellett cserélnem, de egyáltalán nem bánom. Sokkal jobban birok fizikailag mindent, a színpadon sem fulladok úgy ki ének és tánc közben, mint régen, és könnyebben megy szezonban az olyan hétvége is, amikor akár négy-öt fellépésem is van” - tette hozzá a mulatós sztár.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!