A Fideszt 35 éve támogató filmrendező azt szeretné, ha megtisztulna a magyar konzervativizmus. Állítása szerint a kormánypárt alsó és felső szintjéről is kapott pozitív visszajelzést a kritikáira.


Egy hónappal ezelőtt keltett nagy megdöbbenést a kormánypárti oldalon, hogy a Fideszt 35 éve támogató Pesty László filmrendező Tusványoson a kirakatban lopó, csaló, zsaroló „Lölő-jelenséget” emlegetett. A Blikk most újra megkereste a Gerilla.hu alapítóját, aki ismét keményen beleszállt a milliárdos vállalkozóba.

"Szerénytelenségnek hatna, ha azt mondanám, az én hatásom ez, de én voltam az első a jobboldalon, aki kidugta a fejét a homokból, kimondva az igazságot, amit mindenki tud.

- magyarázta Pesty, aki szerint nem szabad a végtelenségig irritálni a népet a magát vállalkozónak mondó, lusta, késsel-villával enni nem tudó emberekkel.

A lap beszélt egy másik, a kormánypárti holdudvarhoz tartozó, részben kommunikációval foglalkozó háttéremberrel is, aki szerint egyszerűen jobban venné ki magát, ha Mészáros azokkal a programjaival kerülne a címlapokra, amelyekkel rászoruló gyerekeken segít.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter is kritizálta a napokban a kormánypárti milliárdost, az RTL kérdésére úgy fogalmazott, hogy kisebb hajót és nagyobb szerénységet vár el az ország leggazdagabb emberétől.

A Blikk Gulyás kritikája kapcsán megkeresett néhány prominens fideszes politikust is, Dömötör Csaba államtitkár és Németh Szilárd rezsibiztos azonban nem kívántak nyilatkozni, Deutsch Tamás EP-képviselőtől és Menczer Tamás külügyi államtitkártól pedig eddig nem kaptak választ.

Nyilatkozott viszont Dopeman, aki az elmúlt időszakban Fidesz-szimpatizánsként nyilvánult meg közéleti kérdésekben.

- fogalmazott a rapper.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!