Frissítünk!

Kapcsolódó

Rögtön összeomlott az időpontfoglaló, amint kiderült, hogy Pfizerre is lehet regisztrálni

Pedig 100 ezer ember regisztrációját várják.

Rendkívüli oltási akció lesz pénteken: a Sinopharm mellett az oltásra regisztráltak a Pfizer vakcinájára is foglalhatnak időpontot a kórházi oltópontokra az Országos Oltási Munkacsoport döntése értelmében - írja az Origo alapján az MTI.

Az internetes lap azt írta, az időpontokra a foglalási lehetőség a reggeli órákban nyílik meg, és előreláthatóan 10 órától már kezdődhet az oltás a Pfizerrel is (természetesen mellette a Sinopharmmal is folytatódik). Az egyik közösségi oldalon néhányan már éjjel írták, hogy sikerült időpontot foglalniuk a Pfizer-vakcinára, bár az EESZT oldalán péntek kora reggel még nem jelezték ezt a lehetőséget. Ugyanakkor a jövő heti AstraZeneca oltásra is nyitva van az időpontfoglaló.

Azok foglalhatnak időpontot az eeszt.hu oldalon, akik eddig regisztráltak a koronavírus-vakcinára, de cikkünk megjelenése után nem sokkal akadozott a foglalás. Összesen 101 kórházban zajlanak majd az oltások, akár este kilencig. Az Origo úgy tudja, hogy 100 ezer Pfizer-vakcina érkezik az oltópontokra és az Oltási Munkacsoport abban bízik, hogy pénteken ezt mind sikerül beadni.

Koronavírus

110 ezer oltást adtak be tegnap, elhunyt 161 beteg

Tegnap extra 100 ezer Pfizerre lehetett rámozdulni, 1951 új fertőzött az elmúlt 24 órában.

Szlovénia és Bahrein elfogadja a magyar védettségi igazolványt

Csak védettségi igazolvánnyal lehet éjszaka horgászni


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!