Ez az a Femcaféval közösen indított sorozatunk, amelyben hazugságvizsgálóra kötünk sztárokat. A hazugságvizsgálat Mariann számára is újdonság volt, de mennyire járatos abban, hogy felismerje, ha valaki nem őszinte? Egyáltalán mit gondol a hazugságról? Erről kérdeztük.

Peller Mariannt hamarosan új szerepkörben láthatjuk, a „20 perc őszintén” műsor háziasszonyaként. Ez az a Femcaféval közösen indított sorozatunk, amelyben hazugságvizsgálóra kötünk sztárokat. Mariann a poligráfos vizsgálat előtt és után is beszélget velük, közösen tekintik át, mutatott-e kilengést a műszer. Az első adás május 4-én lesz látható a szeretlekmagyarorszag.hu YouTube csatornáján – kiderül majd, hogy Varga Márk, azaz G.w.M mennyire őszinte válaszokat ad poligráfra kötve. A további részekben Simon Kornélról, Forstner Csengéről és Farkas Timiről is kiderül majd, hogy mennyire őszinték.

VIDEÓ: Nézd meg a május 4-ei műsor előzetesét

A hazugságvizsgálat Mariann számára is újdonság volt, de mennyire járatos abban, hogy felismerje, ha valaki nem őszinte? Egyáltalán mit gondol a hazugságról? Erről kérdeztük.

- Spirituális érdeklődésű emberként könnyebben megérzed, ha valaki nem őszinte?

- Ezzel kapcsolatban van nálam egy kettőség. Egyrészt igen, rendszerint felismerem, ha valami nem stimmel. Másrészt ilyenkor felülkerekedik bennem a jóindulat, és felteszem magamnak a kérdést: már miért ne mondana igazat a másik? Végül gyakran beigazolódik, hogy az eredeti megérzésem volt a helyes.

- A műsor felvételén a sztárokon mennyire lehetett észre venni, hogy igazat mondanak-e?

- Én azt láttam rajtuk, hogy mindannyian nagyon arra törekedtek, hogy a lehető legőszintébbek legyenek. Egy-egy mély sóhaj, apró megmozdulás, szívverés árulkodott arról, hogy melyik kérdés áll érzelmilege közelebb hozzájuk.

- Mi a te meghatározó élményed a hazugságról? Gyerekkorodban előfordult, hogy füllentésen csíptek el?

- Bennem egy fordított sztori maradt meg, amikor nem én voltam a hunyó, hanem a testvérem. 3-4 éves lehettem, amikor a nővérem negrót csent el a szülők szobájából. Ők persze észrevették és egymás mellé állítottak minket, hogy melyikünk volt az. A nővérem szemrebbenés nélkül állította, hogy Mariann volt a bűnös, én pedig reménytelenül próbáltam meggyőzni a szüleimet, hogy nem tettem ilyet. Ez az emlék nagyon bevésődött az agyamba, hogy mennyire nem jó ilyen helyzetbe kerülni, ezért jobb távol tartani magunkat a hazugságtól.

- Későbbiek során akár baráti, akár munkakapcsolatban volt olyan élményed, hogy megszakadt egy kapcsolatod egy hazugság miatt?

- Középiskolában volt egy jó barátnőm, akit hazugságon értem, és ez rányomta a bélyegét a kapcsolatunkra, ha nem is szakadt meg teljesen. A hazugságot nehéz elfelejteni.

- Tegyük fel, hogy a következő évadban egy nemzetközi sztárt is meghívhatunk – kit választanál? Kit látnál szívesen poligráfra kötve?

- Jack Nicholsont! Kíváncsi lennék, hogy valóban volt-e dolga 2000 nővel, vagy ez csak városi legenda. De egyébként is nagyon érdekelne vele egy elmélyült beszélgetés, nagyon ritkán ad interjút a magánéletéről.

A műsor támogatója az Apenta. Íz. Extrákkal.

A műsor támogatója a GLS Hungary. Csomagfeladás- és átvétel a szokásaidhoz igazodva.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!