Mutatjuk a szereplőket és a műsor előzetesét!

A Femcafe együttműködésében készült 20 perc őszintén című online televíziós műsorunk első és második évada is hatalmas sikerrel futott a Youtube oldalunkon. Az évadok mára már több milliós nézettségnél járnak és olyan sztárokat kötöttünk poligráfra benne, mint Scherer Péter, Szabó Győző, Lovas Rozi, Osvárt Andrea, Tóth Andi, Dér Heni, Kulcsár Edina, Rubint Réka, Oroszlán Szonja, Mucsi Zoltán, Szabó Simon és Gáspár Laci! Az eddigi részeket ide kattintva nézheted meg, Spotifyon pedig ide kattintva hallható.

Mivel azt tapasztaltuk, hogy a formátum nagyon népszerű, idén új műsorvezetővel és új szereplőkkel folytatjuk!

Peller Mariann számára is premier ez az évad, most először ül ő a „20 perc őszintén” műsorvezetői székében: „Izgalmas feladat számomra, hogy ebben a műsorban, a hazugságvizsgálat után van lehetőségem beszélgetni a vendégekkel. Látszik rajtuk, hogy érdekli őket az eredmény, és mindig izgatottan, a dolgot teljesen komolyan véve állnak ehhez az önként vállalt ’kísérlethez’.”

Mariann azt is hozzáteszi, hogy számára az különösen izgalmas ebben a formátumban, hogy sok esetben maguk az alanyok sem tudják, hogy bizonyos válaszokkal kapcsolatban esetleg máshogyan éreznek, de például a légzésük elárulja őket. Mariann szerint az pedig mindig egyértelműen látszik, ha egy téma igazán fontos az interjúalanyoknak, még akkor is, ha ezt ők maguk nem is mondják ki.

Érdemes tehát figyelemmel kísérni a részeket, harmadik évadunk május 4-én indul és olyan sztárokat láthatsz benne poligráfra kötve, mint

A sztárok pályájukkal, személyiségükkel, életmódjukkal, szokásaikkal, bizonyos dolgokról alkotott véleményükkel kapcsolatos kérdéseket kapnak! Ha te is kíváncsi vagy arra, hogy mit válaszolnak akkor kövesd csütörtökönként megjelenő videósorozatunkat YouTube-csatornánkon!

VIDEÓ: Sztárok hazugságvizsgálón - május 4-től, csütörtökönként

A műsor támogatója az Apenta. Íz. Extrákkal.

A műsor támogatója a GLS Hungary. Csomagfeladás- és átvétel a szokásaidhoz igazodva.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!