Nyilvánosságra került egy felvétel, amin az látható, hogy két fideszes politikus feszült vitája verekedéssé fajul. Végül mindketten kórházba kerültek.  


A Mindenki Magyarországa Néppárt a Facebook-oldalán jelentette be, hogy birtokukba jutott egy felvétel, amelyet egy térfigyelő kamera rögzített egy keceli kocsmában február 9-én este.

„Az asztal végén dr. Agócs Ákos, a Fidesz képviselője, a Kulturális, Sport- és Idegenforgalmi Bizottság elnöke látható, a másik fél pedig az először ütő illető Verba József, a Kecel Városi Sportcsarnok vezetője, aki a fideszes polgármester, Haszilló Ferenc oldalán indul a 2024-es önkormányzati választáson képviselőjelöltként.

A tettlegességig fajult vita mindkét sérültjét kórházi ellátásban részesítették. Vélhetően látlelet is készült, és az ügyben feljelentés is történt. S mindez a Fidesz sajátos kereszténysége és a szeretet jegyében!” – olvasható a bejegyzésben.

Az RTL úgy tudja, hogy a videón az ütéseket kapó-álló Dr. Agócs Ákos képviselő, a Kulturális, Sport és Idegenforgalmi Bizottság elnöke lemondott megbízatásáról. Értesüléseik szerint mivel már csak néhány hónap van a következő önkormányzati választásig, Agócs megüresedett helyéért nem lesz időközi, hanem a pozíciót az a jelölt fogja elfoglalni, aki a 2019-es választásokon a képviselő-testületbe be nem választottak közül a legtöbb szavazatot kapta, tehát épphogy kimaradt az önkormányzatból.

A Fidesz egyelőre nem reagált a történtekre – írja a Blikk.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!