A Fricska táncosa szerint párja igazságtalanul sok kritikát kapott, amiért kifelé családi idillit mutatott, ami nem volt teljesen igaz.


A hot! Magazinnak adott interjút Tóth Gabi és Papp Máté Bence. A szerelmespár azt mondja: közös értékrendjük hozta össze őket. Annak ellenére, hogy nemrég vannak együtt, volt már köztük súrlódás, a kezdeti nehézségek után úgy gondolják, ha ezeket túlélték, akkor mindent túl fognak.

„Rengeteg bántást kaptunk az elején, amibe kicsit mi is belerokkantunk, de talán pont az volt a mentsvárunk, hogy vannak közös céljaink, és együtt tervezzük a jövőt. Volt, amikor úgy éreztük, átment rajtunk egy úthenger, de ezek nem a kettősünkből adódó félreértések voltak, hanem külső behatások nyomai. Ha van rajtam kalap, ha nincs, tök mindegy. Akit frusztrál, hogy két fiatal, tehetséges ember virágzik, az mindenben megtalálja a hibát. A legyek mindig a szarra repülnek, de mi a pillangókkal foglalkozunk” – mondta Gabi.

Máté szerint az énekesnőt azért kezdték ki, mert a nyilvánosság előtt a családi idillt mutatta, holott ez nem volt teljesen igaz. „A követők pedig ország-világ előtt megkövezték. Ilyet egy ember sem érdemel!” – mondta el.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!