Az énekesnő nővére, Vera azt is elárulta, hogy ő volt a testvére válásakor a családban a villámhárító, de sokat segítettek a forgatások is.


Tóth Gabi az elmúlt időszakban nehéz napokat élt meg, de végig számíthatott testvérére Verára, és családjára, valamint új párjára és az ő szüleire is - írja a Blikk.

Az énekesnő és Papp Máté Bence Gabi születésnapját Palkonyán, Veráéknál ünnepelte. Itt adott exkluzív interjút a TV2-nek a testvérpár.

Vera elárulta, hogy a család volt a "villámhárító", és sokat tettek azért, hogy Gabi és Krausz Gábor kapcsolata a válás után elsimuljon.

- mondta. Szerinte sokat segített az is, hogy mindkettőjüknek akkor indult a tévés forgatás és egy új szerelem is.

Máté pedig arról beszélt, hogy az ő környezetében is voltak, akik elhitték a rosszindulatú híreszteléseket. Bár tudták, hogy a kapcsolatuk okoz majd meglepetést, de a kialakult gyűlölethullámra nem számítottak.

"A környezetünket egy picit megsínylette ez az időszak, az ismerőseink között egy szűrő ment végbe, és akik velünk voltak igazán, azok velünk maradtak, akik meg csak felszínesen, azok meg hittek a lapoknak, és így elveszítettük őket. Ez jó is, mert egy olyan közeg jött létre körülöttünk, akik"

- mondta el Papp Máté Bence.

Szerinte olyan kemény dolgokat éltek meg, amit kevés pár tapasztalhatott meg.

Gabi szerint: "sokan elfelejtették, hogy mi is emberek vagyunk".

Az énekesnőnek azonban nagy élményt jelentett, hogy párja családja szeretettel fogadta:

A pár elmondta, hogy még a kapcsolatuk elején járnak, de vannak már közös terveik, egymást tanítják, Gabi táncolni, Máté énekelni tanul és nyárra egy tábort is terveznek gyerekeknek.

VIDEÓ: A pár mesél


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!