Az infulenszer már jobban bízik a friss politikusban, mint néhány hete annak feltűnésekor, de úgy gondolja, így is sok mindent meg kellene magyaráznia vagy bocsánatot is kérhetne.


Pottyondy Edina – egy nap késéssel – szerdán mondta el véleményét Magyar Péterről, akit népmesei hősnek nevezett, és szerinte ő ma Magyarország elsőszámú celebritása. Mindezzel együtt nem volt egyöntetűen pozitív véleménye a NER kötelékéből kilépett friss politikusról.

Most a február közepi influenszertüntetés egy másik szervezője, Osváth Zsolt is elmondta véleményét Varga Judit exférjéről. Bár ő a ZSHOWtime YouTube-csatornán leszögezte, hogy nem feltétlenül mérvadó a véleménye, azért megosztotta gondolatait. „Azért, mert mondjuk megnyilvánulok közéleti kérdésekben, az nem azt jelenti, hogy az én véleményem az irányadó, sőt én azt gondolom, hogy a kormány narratívájával ellentétben nem is ülök sorosi egyeztetéseken, és nem azért mentem David Pressmanhoz, hogy itinert kapjak, hanem hogy kajáljak” – kezdi Osváth, majd hozzáteszi:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!